[close]



★A spy >_- ★


I'm The Sweet Owner



NiZah. Human. Normal Girl. thirdteen. World. Around in my blog? Don't forget to give footsteps. Enjoy~



what's time is now huh? :3

Status

I love to know something new, and I hate a person who like to make me sad

Choose Background

Background 1 Background 2 Background 3


Blog Archive


Contact Me


Buku Tamu

Credits

© 2013 - Full Template by Meiza Maulida the basecode from Arrien Amani and Anugerah Salsa. The sweet header is Amatullah Mufidah. And the lovely helper is Aminah Hafidzatunnisa. Cute icon from Pixel.
tempahan edit blog(blogspot)
Tuesday, 13 January 2015 | 0 Possible[s]


dalam kesusahan sekarang ni... aku ingat nak buat  empaha mengedit blog.. so, aku bila dah ada duit ni, boleh lah dermakan sekalikan? suku/separuh aku ambil, yang lain aku dermakan kan.. ok tak? ^_^ 
aku ni walaupun macam ni.. korang rasa blog aku cantik tak? ni senarai harganya.. korang boleh hantar cek / post kan .. .. kalau nak edit, email kan di sini atau di message twitter saya :* >_^ .. aku sebenarnya buat macam ni sebab aku dah penat asyik dipergunakan untuk buat blog dan orang tu kata dia yang buat.. penat kay.. dahlah free -.- .. 

header edit,background edit,cursor nama,chatbox,bunga api, salji/any efect,tukar font n lagu, hide shoutbox yang biasa,copyright gambar,jam bear,banner,assalamualaikum berglitter
= RM 10.00 

background edit,edit cursors, chatbox, bunga api, lagu, tukar font, lagu,header asal,copyright tulisan,lagu, chatbox
=RM8.00

header asal,background asal, salji, chatbox tak hide,banner
=RM 4.00

edit template biasa
=free

semasa email / pm pada saya, sertakan butiran di bawah..

ni perubahan blog saya :)
Nama: 
email (perluke? bukan memang dah ada? :3 ):
nama samaran:
warna kegemaran:
jenis blogskin yang suka :simple/yang ceria/nyatakan
jenis header yang dimahukan:
mahu disable right click?:
warna tema blog:
cara pembayaran :
lagu yang ingin dimasukan dalam blog:
blogger sejak?:
pernah baca Novel kakAin Maisarah? :
nyatakan gambar apa yang perlu diletakkan di blog : artis/gambar sendiri/apa sahaja

nyatakan juga biodata supaya saya boleh edit profile sekali ya? :*

P/S: yang ada lagu/header yang diedit lebih mahal kerana buat header antara salah satu benda yang susah dibuat :)

Farewell assalamuaalaikum >_^