[close]



★A spy >_- ★


I'm The Sweet Owner



NiZah. Human. Normal Girl. thirdteen. World. Around in my blog? Don't forget to give footsteps. Enjoy~



what's time is now huh? :3

Status

I love to know something new, and I hate a person who like to make me sad

Choose Background

Background 1 Background 2 Background 3


Blog Archive


Contact Me


Buku Tamu

Credits

© 2013 - Full Template by Meiza Maulida the basecode from Arrien Amani and Anugerah Salsa. The sweet header is Amatullah Mufidah. And the lovely helper is Aminah Hafidzatunnisa. Cute icon from Pixel.
copy paste ;)
Sunday, 26 October 2014 | 0 Possible[s]
Assalamualaikum..
hmm, tadi kawan aku ada tanya fasal Myspace..
okey meh sini aku bagi tahu sebenarnya myspace ni mende alah apa ;) ..
Myspace ni,, bukan macam facebook, dia boleh search lagu, especially lagu lama lah.. korang boleh connect denngan orang yang ada myspace juga.. bagi aku agak bosan sebab tak ada lagu bro Farid :/ 
berminat? daftar kat sini ..korang sebaiknya sign up with facebook sebab kalau macam tu tak susah payahkan hidup korang :3

(ni aku copy paste dari blog saya yang stau lagi ;* )

hah!macamni lah rupanya :* bosankan?

k bye wassalam :*